Tevreden klanten vertellen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Katrien Pauwels Katrien Pauwels is 9-voudig Belgisch kampioene kunstschaatsen en nam in de jaren 80 twee keer deel aan de Olympische winterspelen.

Katrien: “Ik ging vroeger weleens naar  een gewone sauna, maar dat  was  toch niet hetzelfde. Je moest de verplaatsing maken, je afspraak respecteren... Sinds  ik thuis  zelf mijn Health Mate  infraroodsauna heb, is er een nieuwe wereld opengegaan. Ik kies zelf mijn saunamoment, neem m’n favoriete muziek mee en ik kan me  écht ontspannen.

De infraroodstralen doen enorm deugd aan  mijn spieren en ook mentaal kom  ik tot rust. Het is tegelijk een moment van afzondering en bezinning. De warmte in een gewone sauna is bijna ondraaglijk, het  is ‘afzien’.

Ik neem er 2 à 3 keer per week de tijd voor. Liefst‘s avonds, als een ritueel voor het  slapengaan. En geloof me,  ik ben zo rustig en ontspannen na zo’n saunabeurt dat  ook de kwaliteit van mijn slaap veel beter is!”

Familie K.-K. uit Bosvoorde

"Vroeger had ik een gewone sauna, maar eigenlijk is het resultaat van mijn infraroodsauna nog beter. Onze cabine staat in het tuinhuis en is met de vloerverwarming snel op temperatuur. Je moet wel minstens 2 à 3 keer per week erin gaan om een blijvend resultaat hebben. Maar wij vinden het alvast een echte aanrader!"

Marc Herremans "Mijn infraroodsauna is mijn natuurlijke pijnstiller."

Marc ‘Ironman’ Herremans voorstellen, hoeft wellicht niet meer. Hij werd 2-voudig Belgisch kampioen olympische afstand triathlon, 4de in de Ironman van Australië, 6de in de Ironman van Hawaï en werd in 2002 door de Belgische sportpers uitgeroepen tot sportpersoonlijkheid van het jaar. Door een fietsongeval raakte hij verlamd, maar dat gaf hem tegelijk de drive om door te zetten. Marc bleef trainen en won in 2006 de Ironman van Hawaï in de handcycle-divisie.

Marc: “Door mijn verlamming heb ik vaak last van mijn rug en heb ik veel spierspasmen en spierpijn. Zonder mijn infraroodsauna van Health Mate zou ik wellicht pijnstillers nodig hebben en veel meer kine, maar dat hoeft nu niet. Mijn dagelijkse infraroodsessie houdt mijn spieren soepel en laat me toe mijn training op te drijven. Vooral in de aanloop naar een wedstrijd is mijn Health Mate infraroodsauna onmisbaar. Het is mijn natuurlijke pijnstiller!”

Familie D'Hondt uit Dendermonde

"Dagelijks genieten we een half uurtje van de weldadige warmte in mijn infraroodsauna. Vooral mijn echtgenote, die door blokkages aan de rug- en nekwervels wekelijks behandeld werd door een kinesiste, vaart er wel bij. De pijnlijke klachten verminderden en ze is veel beweeglijker. Ze kan nu zelfs in de tuin werken, wat ze jaren niet meer heeft kunnen doen... Voorlopig worden de wekelijkse bezoeken aan de kinesist opgeschort!"