Ons land telt één miljoen chronisch zieken. Mensen met artritis en reuma, fibromyalgie…

een-miljoen-chronisch-zieken-met-artritis-en-reuma-fibromyalgie

Een infraroodsauna is een boost voor je gezondheid

Ons land telt één miljoen chronisch zieken, met artritis en reuma, fibromyalgie… zij kunnen ontzettend veel deugd hebben van een Health Mate infraroodsauna. Want spierpijn verdwijnt en stijve gewrichten worden weer soepel. Een infraroodsauna geneest niks, maar verzacht de pijn enorm. En dat maakt een normaal leven weer mogelijk voor veel mensen met chronische pijn.


Een fibromyalgie-patiënte getuigt:

“Ik begrijp niet waarom dokters me nooit verteld hebben dat er zoiets als een infraroodsauna bestond. Ik heb mijn infraroodsauna leren kennen via een andere fibromyalgie-patiënte. Zij was enthousiast en mijn nieuwsgierigheid raakte geprikkeld. Ik kwam bij Health Mate terecht omdat zij de beste stralingselementen hebben die de pijn effectief verzachten. Ik ben er echt superblij mee. Voor mij is mijn infraroodsauna dé uitvinding van de eeuw. Als hij morgen in panne valt, zou ik niet weten wat gedaan.” • Anja uit Zele

Ook voor mensen zonder pijn

Maar een infraroodsauna is er niet alleen voor wie pijn heeft. Ook sporters maken er veelvuldig gebruik van om hun prestaties te boosten. En evengoed mensen die graag gezond leven, afvalstoffen efficiënt willen verbranden en zo hun afweersysteem een boost willen geven, hebben baat bij een infraroodsauna. Kortom: een infraroodsauna is goed voor iederéén.

Zo werkt een infraroodsauna

Infraroodstralen verwarmen je lichaam van binnenuit (in tegenstelling tot een klassieke sauna, waar alleen de saunacabine verwarmd wordt). Moleculen in je lichaam worden in beweging gebracht. (Gespannen) spieren raken doorbloed, krijgen extra zuurstof en gaan zich ontspannen en meer flexibel worden. Dat verklaart waarom mensen met chronische spierpijn die 2 à 3 keer per week in een Health Mate infraroodsauna zitten, minder pijn hebben en minder vaak een beroep moeten doen op een kinesist.

Nog een belangrijke troef van een Health Mate infraroodsauna: je verliest afvalstoffen. Heel wat chronische ziekten en ontstekingen worden veroorzaakt door een toxische overbelasting in je lichaam. Eén van de makkelijkste manieren om jezelf daarvan te ontdoen, is zweten in een Health Mate infraroodsauna.

Het belang van de juiste infraroodstralen

Belangrijk is wel dat de infraroodstralen van je sauna een bepaalde golflengte hebben die als het ware ‘gemaakt’ is voor het menselijke lichaam. Dat verklaart meteen ook het verschil tussen een Health Mate en een ander (vaak goedkoper) merk. Alleen Health Mate gebruikt infraroodstralen die op 6.340 nanometer onze lichaamscellen laten vibreren en het zo van binnenuit opwarmen. Die 6.340 nanometer is niet zomaar een willekeurig gekozen getal, maar de perfecte golflengte om onze lichaamscellen te bereiken en zo een langdurig gezondseffect te bekomen.

Een Health Mate infrarood sauna is een zegen voor je gezondheid.

Geplaatst in Health Mate gebruikers reageren..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.